Ægtefællens vigtigste fremtidsønske er et arkitekttegnet hus!

Nu er det tid til, at husbonden og jeg flytter et nyt sted hen. I lang tid har vi følt os hjemme i en fantastisk bitte hybel inde i Odense. Men nu er tiden moden til, at vi vil have rede i et rigtigt hus. Det skal forstås i forbindelse med, at vi påtænker, at der ikke går virkelig lang tid, før vi skal ha nogen miniudgaver af os selv! Vi ønsker et arkitekttegnet hus {www.bimdesign.dk/arkitekttegnet-hus-ombygning}, fordi kæresten og jeg har den overbevisning, at den type huse er de mest moderne. Men tillige af den grund, at kæresten og jeg er klar over, at en ombygning også på ingen tid er dyr. Kæresten og jeg har i længere tid undret os over: hvad koster en tilbygning {www.bimdesign.dk/hvad-koster-en-tilbygning} i grunden. Men vi har nu kortlagt det, & sander, at en ombygning hurtigt kræver større investeringer end et arkitekttegnet hus, hvormed vi på egen hånd har chancen for at fastsætte alle detaljer. Med et arkitekttegnet hus er det muligt at få det hus, som vi har drømt om.

Min bedre halvdel og jeg er jublende over at møde arkitekten, der skal tegne vores arkitekttegnet hus. Og min bedre halvdel og jeg har med os naturligvis samtlige af vores idéer, & så må vi se, hvilket noget af det, som kan blive til virkelighed. Det drejer sig selvfølgelig om, hvor mange penge, vi påtænker at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som nævnt, havde vi allerede tjekket, hvad en ombygning koster, & det ville mindst beløbe sig på det samme som et arkitekttegnet hus. Kæresten og jeg har ydermere analyseret: hvad koster en tilbygning såfremt man medregner samtlige udgifter, der kan opstå. Og det er knap og nap akkurat så kostbart, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Så vi er ik i tvivl om vores idé om et arkitekttegnet hus. Og vi kan bestemt ikke vente med at få vores helt eget sted. Og min udkårne og jeg bliver glad af tanken om, at et skønt familieliv med børn skal påbegyndes i et nyt arkitekttegnet hus.