Alle kostskoler har endelig kyndig efterskole motion!

Mit år på efterskole (www.kongenshusefterskole.dk) var dét mest oplevelsesrige år i hele mit liv. Jeg vil af den grund foreslå et efterskole ophold til hver og en, som skulle være interesseret. Jeg tog mig et fortrinligt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg frem for alt blev selvstændig. Hvilket er kammerater, som jeg stadig mødes med, utallige gange om måneden. Det er bonkammerater, som jeg ik ville kunne leve uden. Sammen med nye bonkammerater fik jeg som bonus også mere stolthed over mig selv i løbet af mit efterskole år. Det kan begribes ved al den efterskole motion, jeg fik foræret! Hver eneste dag var der for alle efterskole elever arrangeret en eller anden form for efterskole motion, & dét var det bedste! I de hotte dage fandt det sted på skolens sportsareal, og det resulterede i, at efterskoleeleverne samtidig med træningen, fik meget livsgørende luft. Min efterskole var interesseret i at offerere en fornem efterskole kost og motion (www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html) var der som just beskrevet også masser af. Alle eleverne holdte af opholdet på efterskole på grund af al den efterskole motion, de havde indlagt i hverdagen. Jeg kom i uovertruffen form, & formen har jeg bibeholdt som en voksen kvinde. & dét er jeg absolut taknemmelig for.

Jeg ved, at der er mange teenagere, der udviser interesse for et efterskole ophold, og jeg kan kun sige god for et efterskole ophold. I særdeleshed, hvis man ik er dygtig til bevægelse, kan efterskole motion blive en blid indføring i motionens verden. Der florerer begribeligvis nok vrangforestillinger vedrørende, at efterskole kost og motion jævnligt efterlades, men dét er ik’ min opfattelse. Mange har kendskab til, at hver & en efterskole kæmper for at gøre det aller bedste for sine beboere. Således er forstanderne tit temmelig vakse med at offerere både skøn efterskole kost og motion, hvor alle elever kan være med. Således, min bøn til alle unge derude på nettet er; ta’ afsted! Vær vild, og tag et ophold på efterskole, det vil I på ingen måde komme til at beklage! Tværtom vil du kunne genkalde dig dit efterskole ophold med jublende glæde.