At indkøbe makuleringsmaskine og om portotakster, frankering post og at håndtere pakkevægt

Jeg er startet i godt arbejde som kontorblæksprutte i denne uge og er i gang med at lære om eksempelvis at omdirigere telefonopkaldene til firmaet plus firmaets pakkevægt, som anviser alle slags portotakster og frankerings post. Desuden ska’ jeg udsøge et styk god makuleringsmaskine til kollegerne inden for de nærmeste tre-fire dage.

Jeg har nemlig bare benyttet et styks vægt fra køkkenet hvis jeg skulle bruge en pakkevægt, når shoppeglade mig skulle have styr på portotakster når jeg sku’ have ting og sager tilbage til Zalando. Selv vidste jeg ikk’, at virksomheders frankering post ved benyttelse af et styk pakkevægt tilbyder dem mere økonomiske portotakster. Jeg kendte ikke til, hvor stor afvigelse der er på portotakserne for private og erhverv. Så jeg blev sørme kvikkere på fire dage med ansættelse. Ord såsom makuleringsmaskine er nyt, og jeg skal styre al deres ud- og indgående breve. Jeg skal samtidig klare telefonopkald og få indgående opkald rigtigt til husets utallige ansatte.

Den slags makuleringsmaskine havde jeg egentligtk ikke haft kendskab til inden jeg begyndt, men kollegerne har at gøre med fortrolig viden, og så er et stk makuleringsmaskine ovenud relevant . Sådan noget frankering havde undertegnede heller ik tildelt særligt mange hensigter før jeg startede arbejdet. Slet ikk’ når man anvender smart pakkevægt, der giver kontrol over de skiftende portotakster. Meget tidsbesparende.

To do listen for jobbets kommende tid går ud på den nye makuleringsmaskine plus at blive fortrolig med frankering post og brug af pakkevægt + erhvervs portotakster. En lille opgave kommer til at blive at hente chefernes frokost. Det er allerede rart at komme i gang igen samt tjene noget honorar nu hvor jeg har været et halvt år med frivilligt arbejde i Thailand, selvom det samtidig er heftigt at komme i gang med noget nyt i stillingen. Tirsdag lægger jeg en ordre på dem omtalte makuleringsmaskine og hen over det resterende af ugen ska’ jeg sagtens nå at få nok skal få lært om frankering post, portotakster for erhverv & pakkevægt. Jeg bliver så klog.