At træffe valg af book standup eller book livemusik – Jeg står for book underholdning ved et bookingbureau

Et par uger siden valgte jeg at være en del af festudvalget for den fremtidige fælles fest på mit job. Efter udvalgets indledende stævne fik jeg ansvaret for at tage kontakt til et bookingbureau - www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik, og fremfinde noget, som kan forlyste vi kolleger hen på aftenstunden. I dagtimerne skal vi dyrke sport sammen, men senere står den på ”book underholdning - www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning, ” af af noget hos et bookingbureau. Ååh decitions.

Jeg er gudskelov i den heldige forfatning, at der ikke er nogen, som mener stærkt for noget vedr. book underholdning. Det kommer sandsynligvis an på, hvilke acts det udvalgte bookingbureau fortæller som at der er tilgængelig. Naturligvis endvidere hvad book underholdning af standup versus livemusik skal koste.

Jeg forhører udvalgets andre medlemmer, om deres holdning til book underholdning. En del af de andre siger book livemusik - www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer, , og andre foretrækker book standup. Jeg inviterede de øvrige i udvalget stemme på book livemusik eller book standup og ved I hvad. I alt er vi 9 i festkomiteen og off course er der ens stemmetal på book standup og book livemusik. Derfor er jeg nødsaget til at træffe valget selv til når jeg kontakter det bookingbureau, jeg har udset mig.