Bagefter 9. årgang kom jeg på personlig udvikling efterskole, & det forbedrede mit liv

For en måned siden fik jeg en invitation til en fest med min gamle klasse fra den rejsearrangør efterskole » www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen,, hvori jeg var i et år efterfølgende 10. klasse. Jeg er enormt spændt på at se, hvorledes samtlige af mine kammerater har levet sit liv, og hvad de beskæftiger sig med nu til dags, for det bliver snart over 20 år siden, jeg gik på efterskolen. En ret fed komsammen, under hvilken vi kan tale om alle de fede erindringer, vi har fra året på efterskole boksning » www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning,, tænker jeg, at det bliver.

Jeg fik fortalt så mange historier omkring, hvor utroligt det skulle være, så opholdet på rejsearrangør efterskole blev noget, som jeg havde haft lyst til at gøre størstedelen af højstadiet. Jeg havde ingen forestilling omkring, hvad for nogle fag, jeg kunne tænke mig at læse, så jeg var godt klar over, at jeg ikke var klar til gymnasiet. Oveni havde jeg lyst til at forsøge nogle lidt nyere fag, som ikke kan fås på videregående uddannelser, eksempelvis boksning. Mange interessante fag, som jeg var super spændt på at komme i gang med, tilbød den rejsearrangør efterskole jeg skulle være på.

Af den grund at jeg følte at boksning var ret blæret, & af den årsag at jeg desforuden havde lyst til slippe af med en smule fedt og være en anelse mere trænet, ville jeg til at begynde med forsøge med efterskole boksning. Efterskole outdoor » www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor,, hvori man skal prøve at overleve udenfor anvendende naturen, valgte jeg bagefter. Jeg anvender altså disse egenskaber en del nu til dags, for mine døtre plus jeg nyder at campe i bjerge langt væk fra beboelse.