Begejstret for 80’er tøj og 80’er udklædning?

Undertegnede knuselsker bare 80’er tøj + 80’er udklædning/80’er kostumer. Modehenrykte jeg elsker det så meget, at undertegnede virkelig støder på størstedelen af skuffernes 80’er tøj i blandt 80’er udklædning & 80’er kostumer i forskellige kostumeforretninger. Den slags webshops forhandler jævnligt neonfarvet rapt tilbehør såsom fx benvarmere,strømpebukser. og hot pants.

Undertegnede tager ofte mit 80’er tøj på og har selvfølgelig for længe siden indbudt til drikkegilde som har temaet 80’ tøj, 80’er udklædning og 80’er kostumer. Den trang er undertegnede ik’ alene om. Undertegnedes 16 måneder ældre storesøster er præcis også på samme måde – jeg tror faktisk det er fra Ragna, at jeg ynder 80’er tøj, i det damen i gennem størstedelen af vores teenagetid havde 80’er kostumer + 80’er udklædning på både til hverdage og til party. Ind imellem i hundrede % 80’er udklædning og ind imellem bare med anvendelse af nøje valgte detaljer.

Stilen fra 80’erne med rulleskøjter og masser af colours er jeg vild med. Undertegnede synes det virker fanstastisk, hvis alle andre er kun i sort, så dukker moi op i farverigt 80’er tøj. Mine veninder udtaler at mit kluns ser ud som 80’er udklædning – og ja det er 80’er kostumer, jeg benytter, i det kostumerne har stærke priser og de er en ukompliceret anden mulighed end at gøre brug af genbrugsbutikker, der almindeligvis ikke har sandt 80’er tøj. Det er bekvemt at erhverve mine 80’er kostumer i en webbutik og få klunset leveret inden for få hverdage. Skulle undertegnede have lyst til at prøve andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så har butikkerne nemlig ret meget tøj fra øvrige perioder. De har også utallige lækre rober, som opnår lovprisning af bedsteveninderne. Et par stykker af frøkenerne ejer dog også for dem selv noget 80’er udklædning som for eksempel neonarmbånd plus plastik solbriller, så stilen med 80’er tøj udbredes langsomt.