begejstret for erhvervelser af af 80’er kostumer & 80’er tøj

Jeg er totalt himmelhenrykt over mit 80’er udklædning & 80’er tøj. Modeglade jeg er så glad for det, at jeg virkelig opgraver en stor part af garderobens 80’er tøj i blandt 80’er udklædning plus 80’er kostumer hos webbaserede udklædningsbutikker. De tilbyder jævnligt neonfarvet fashionabekt tilbehør som eksempelvis hotpants, strømpebukser og benvarmere.

Jeg tager ofte mit 80’er tøj på og har selvsagt for længe siden haft drikkegilde der har temaet 80’er kostumer, 80’ tøj og 80’er udklædning . Undertegnede er absolut ik alene om min passion. Min tre år ældre storesøster er lige på samme måde – jeg tror faktisk det sikkert er fra Dagmar, at jeg elsker 80’er tøj, fordi damen i løbet af hele vores gymnasietid gik iklædt 80’er udklædning og 80’er kostumer såvel til fest som til hverdag. Ind imellem i hundrede % 80’er udklædning og til tider kun med enkelt tilbehør.

Jeg er vild med stilen fra 80’erne med rollergirl og masser af fave. Tænk en kontrast, hvis de andre går omkring i sort, at jeg så hopper i 80’er tøj med rigeligt med farve. Mine veninder synes at min påklædning minder om 80’er udklædning – og det er gentagne gange også 80’er kostumer, undertegnede iklæder mig, fordi de har rimelige prisniveauer og de er et dejligt alternativ til at anvende butikker med genbrug, som ikke så tit sælger fuldblods 80’er tøj. Det er virkelig bekvemt at shoppe mine 80’er kostumer i en netshop og de aflevere dem inden for få dage. Skulle jeg få behov for at trække i andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så sælger de andet tilbehør og kluns med referencer fra andre tider i 90’erne. Og virkelig mange ypperlige rober, som får hyldest af vennerne. Et par af tøserne har skal det lige siges også selv anskaffet sig en smule 80’er udklædning som eksempelvis funky uv-briller og neonarmbånd, så min stil med 80’er tøj smitter langsomt af.