Behov for iphone 5 glas/iphone glas, kabler og iphone 4 skærm

Såvel storebror & mig havde i en periode havde lidt for længe begge to gået og savnet henholdsvis iphone glas (http://pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass)/iphone 5 glas (http://pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-5s) til hans mibil og desuden en omgang istandsættelse af iphone 4 skærm - http://pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-4s – til min telefon samt lidt kabler. Jeg tabte min ud af fingrene for et par uger siden, imens jeg fotograferede. Flere gange har fummelfingrede mig tabt smartphonen herhjemme uden ridser, men idag overlevede telefonens iphone 4 skærm ikke. Hvor uheldigt.

Den slags restauration af iphone glas er hvis I ikke ved det abnorm bekosteligt. Derfor er en istandsættelse af iphone 4 skærm faktisk det bedste for mig. Jeg har nogenlunde påtænkt, om moi blot havde mere ud af at udpege en helt ny mobiltlf der kommer med et fint og nyt iphone 5 glas uden skrammer. Men undertegnede er pjattet med min gamle iphone 4 og har ikke rigtig kontanter til liige at købe en ny.

Zachariass iphone glas syner stadig uden skrammer. Men manden tænker på at investere i iphone 5 glas medfølgende solidt effekt, for at slippe for at gå igennem den beskadigelse som er skete for undertegnedes iphone 4 skærm. Jeg kunne drømme om, at jeg ligesom min bror bare indkøbte iphone glas i god tid. I dag bør jeg sgu fornøje mig over at storebror scorer sig iphone 5 glas til sin – og køber mig frokost som tak for forslaget.