Bliv parat til vinterens temperaturer ved hjælp af forsatsvinduer

Forsatsvinduer [http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/] bliver benyttet for at opnå en ordentlig isolering ved gamle vinduer, som kun har et enkelt lag rude. Forsatsvinduer er i stand til at begave med en ordentlig isolering end vinduerne med termoglas, idet de påsættes korrekt. Selv om min kone og jeg godt kan lide vintersæsonen, er det bidende koldt at være i vores hjem, pga. at det nemlig ej har fået en rigtig isolering. Vores vinduer kunne alle sammen godt trænge til at blive udskiftet, og et af vores store vinduer i stuen er smadret.

Trods det at huset efterhånden er slidt, er det egentlig nydeligt. Forsatsvinduerne er med til at bibeholde de tidligere vinduer, der jævnligt er en væsentlig del i hjemmets design. Fx har alle vinduerne et egenartet udseende, hvilket vi egentlig gerne vil fortsætte med at have. Af den grund at nogle af vinduerne blot inkluderer én enkelt rude, så skal de have forsatsvinduer sat i.

Flere kan af og til have problemer med dug mht. deres forsatsvinduer. Duggen nedsætter udsigten såvel som kan medføre med tiden at destruere rudens maling samt træ. Duggen kan undgås ved at sikre, at den inderste ramme er lidt mere tæt på den indvendige side, end den yderste ramme er udvendigt. Således kan den fugt, som fremkommer imellem glasruderne, luftes væk af en større mængde udeluft. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra ens egne vinduer, og det, synes jeg, er virkelig godt. At vi kan få lavet forsatsvinduer, der er ens med vores nuværende vinduer, vil det sige. Gennemstrømningen af lys formindskes faktisk med vinduerne, som har termoruder. Et sikrere tiltag er forsatsvinduer af den grund, i det tilfælde at du vil bibeholde det naturlige lys i din villa.