Brugbare fifs til nye optimale lamper takkes med stor kærlighed

Ihh, yours truly har ventet på at måtte løfte sløret for denne dejlige meddelelse længe, føles det næsten ligesom. Lykkelige mig har været helt vildt glad, men nu er alt definitivt offentligt, og I skal derfor være blandt de første til at høre om nyheden..!!

En dejlig ejendom, som jeg har glædet mig til at eje i adskillige år, har jeg nu købt. Villaen føles rummelig og velholdt, med et flot toilet samt en altan, som jeg ser frem til at nyde om sommeren. Jeg har snart bestilt alle de møbler, som jeg mangler, så det eneste som jeg savner på dette tidspunkt, er simpelthen en masse lamper. At det rent ud sagt forekommer ret betydningsfuldt hvad for nogle lamper, der findes i en ejerlejlighed, ved jeg.

På grund af at de faktisk ødelægger indtrykket af huset som helhed, bør man ej blot købe de billigste lamper, men for det første skal her uden tvivl findes lamper hvor det virker nødsaget. Jeg tænker, at jeg evt. vil have designer lamper til alrummet: måske et par Normann lamper til at placere tæt på bordet. Sådan nogle LED spot lamper & lamper under køkkenskabene, som lyser helt ned på bordpladen, foretrækker jeg i køkkenet. I gangen tænkte jeg rent ud sagt på en fin lysekrone, der har mulighed for at danne en nydelig velkomst til ejerlejligheden. Smukke lamper findes her allerede i badeværelset, så disse er jeg ej nødsaget til at at skifte ud.

At finde nogle gulv lamper til sofahjørnet plus soveværelset, som man fx kan anvende til at læse bøger, vil desuden betragtes som værende en fremragende detalje. På samme tid som at jeg ikke behøver sidde i en mørk lejlighed, tror jeg på, at de optimale lamper er i stand til at gøre min bolig mega herlig.

Nå, dejlige læsere..? Kan I række en broderhånd med at finde de korrekte lamper til hjemmet? Please? Undertegnede er ikke så meget for at fremvise billederne af ejendommen herinde. Hvis I finder det behjælpeligt, sender undertegnede selvfølgelig med glæde billeder af hjemmet på e-mail i jeres retning. 1-2-3-Start..!