Bygger nogle af jer læsere møbler af europaller og pallerammer i træ? Plastpaller er ligeledes med fordele

Også mig er startet på at bruge pallerammer - http://www.dtemballage.dk/produktinformation/pallerammer.aspx, og europaller - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller/europaller-1200x800mm.aspx, til at frembringe et højbed, en seng eller en udendørs siddeplads. Den slags europaller og pallerammer er praktiske til at frembringe sofaer, småborde, dvd og tv-møbel.

Træ europaller og pallerammer er bestemt de mest fine. Men I må egentligt være vagtsom ifm, at gamle europaller gerne er imprægnerede med usunde stoffer. Brug i stedet plastpaller - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller.aspx, og komme udenom, at dine pallerammer og europaller afdamper skadelige kemikalier i dit hjem.

Jeg vil især I gør brug af plastpaller hvis I har planer om tilrettelægge højbede. Det kan være svært at få viden om, hvad træet til pallerammer og europaller er imprægneret med, og deraf er de hjemmedyrkede økologiske krydderurter, grøntsager og jordbær sørme ik så økolækre mere. Surt show.

Kast jer endelig ud i at bruge plastpaller, pallerammer og europaller. Men overvej lige at gøre brug af et alternativ til de sundhedsskadelige europaller, især hvis de fine møbler af europaller og pallerammer ska’ bruges indendørs eller anvendes til fødevarer. Plastpaller er mere fornuftigt til dette. Såkaldte EUR pallerammer og europaller er ikk trygimprægnerede, så køb dem, hvis du foretrækker træ frem for plastpaller. Det har jeg selv gjort.