De fleste har en nysgerrighed overfor livsmåder, og ikke plastdøre.

I min skønne familie er vi fantastisk mange iværksættere. Samtlige af familiens medlemmer, vi brænder for at være selvstændig. For os er det et fantastisk kick at være i stand til at grundlægge en virksomhed op fra bunden, & opleve dén udvikle sig. Vores onkel styrede sin egen forretning, som tjente penge på salg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre. Som lille rolling erindrer jeg klart, hvordan jeg fandt det medrivende at være til stede i hans forretning. Jeg syntes, at det var inspirerende at observere alle de forskellige ægtefolk, der handlede i den lille butik.

Butikken udstillede et kæmpe sortiment af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre + plastdøre. Dét resulterede i, at mange kunder spenderede ekstremt mange timer i forretningen, for at købe lige nøjagtig de indkøb, de ønskede sig. Og dét var for mig ekstremt overraskende at iagttage dé processer!

Lige siden jeg var en lille rolling har jeg været virkelig opslugt af min omverden. Efter at have spenderet virkelig mange formiddage i hans gesjæft, som forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, lærte jeg, at der findes utallige forskellige forestillinger om det meningsfulde liv. Vi er ik ens, og hvad der repræsenterer fryd for mig i mit daglige liv, er ikke nødvendigvis dét samme, som for andre. & en sådan tilgang mener jeg er centralt at tænke over, så snart vi konfronteres med personer, der ikke deler vores livsværdier. På baggrund af min barndomstid, hvor jeg altid observerede personernes udvælgelse af f.eks. udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, nåede jeg den erkendelse, at menneskenes konsumtion repræsenterer vores værdier. Min barndom har forårsaget, at jeg som voksen har en interesse i kulturstudier!