De ultimative væg til væg tæpper til din lejlighed vil virkelig betyde meget

Min mand og jeg kan ikke finde ud af, om vi vil anskaffe væg til væg tæpper el. gulv med tæpper. Min kæreste vil gerne have væg til væg tæpper, grundet at de gør værelset hyggeligt, dog jeg vil gerne have gulv plus tæpper, grundet at jeg synes, at det er kønnest. At ungerne ej kommer til skade ligeså hurtigt, idet de leger, såfremt vi får væg til væg tæpper, som han foreslår, mener han derforuden. En omfattende opgave i vores hus arbejder vi på. Dog er det problematisk.

Af den grund at vores unger jo overhovedet ikke må lege så vildt, mener jeg dog stadig, at min partner plus jeg burde købe gulv foruden tæpper. Nå, men det er da altid noget, at min kæreste og jeg er kommet til enighed om valget af liftgardiner. At vi også snarest finder løsningen på vores tæppeproblem, er mit håb. Vi har jo også masser af andre ting end tæpper, som vi skal lave. Vores soveværelse samt stue skal nemlig fornyes.

Eksempelvis skal vi erhverve splinternye liftgardiner, pga. at de gardiner, vi har nu, er særdeles nedslidte. Nogle spritnye liftgardiner ser jeg frem til at erhverve. Således at rummet ej virker sort, på trods af at gardinerne er rullet ned, kommer vores nye liftgardiner formentlig til at være i nogle lyse farver.