Den alle tiders røgalarm spolerede min søvn

Det var tilfældet en nat, at en gennemtrængende lyd overdøvede alt andet. Min instinktive indskydelse var, at det var ovenud eneverende, for følte mig stresset, og havde mest lyst til at sove. Dernæst falder det mig ind, at det er min virksomme røgalarm, der er aktiv. Endnu engang er min primære indskydelse ikke at rømme, til trods for en rigtig røgalarm skal opfylde den opgave at varsko om nærtstående fare. Min umiddelbare tanke var dog: den røgalarm er uhørt ivrig!

Det går op for mig, at min udslidte røgalarm alene er ødelagt, idet jeg omgående indser, at det ikke er ild, der har foranlediget dens begyndelse. Det er letfatteligt en forbløffelse at erkende, at min røgalarm blot hylede ved en skavank. Alligevel vedvarer min røgalarm ved med at være irriterende. Røgalarmer - http://www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html, er naturligvis produceret på den led, at de ikke umiddelbart kan slås fra. Røgalarmer er designet til i al fremtid at være agtsom. Da jeg erfarer, at min røgalarm er gået i gang, grundet den har brug for batteri, er min morskab først betydelig. Da jeg direkte dernæst erfarer, at røgalarmer er designet på den måde, at dens larm ikke stopper, når batteriet tages ud, føler jeg mig en smule afkræftet.

Jeg kan let greje det kloge i sådan, som røgalarmer er skabt. Trods alt kan jeg ikke fortrænge, hvorledes min røgalarm ramponerede halvdelen af natten! Jeg kunne ganske enkelt ikke afbryde min røgalarm, til trods for flere vedholdende undersøgelser. Nu føler jeg mig begribeligvis begunstiget over, at der ikke var brand i mit bo, samtidig er jeg frejdig over, hvor storartet røgalarmer er designet…