Der kommer let stenslag i min forrude

Jeg kørte på motorvejen i søndags, og uforudset fik jeg et stenslag på min bils forrude. Jeg blev temmelig sur, af den årsag at jeg næsten lige har fået min bil repareret, men nu skal det ske endnu en gang. Dog varer det glædeligvis ej ret lang tid, kun omkring en halv times tid. Jeg tror yderligere, at vi har en forsikring til bilen, som inkluderer glasskader, men jeg er lidt i tvivl, så jeg skal lige spørge min fyr. Det vil i hvert fald sige, at udbedringen af det omtalte stenslag i bilens forrude bliver gratis, medmindre at vi er nødsagede til at give en sum penge til forsikringen for vores selvrisiko.

Det er et rimelig stort stenslag, så monstro stenslaget egentlig nødvendiggør udskiftning af hele bilruden. Det håber jeg ikke, pga. at det formentlig kommer til at vare længere tid, og det vil også blive endnu dyrere for os, altså hvis vi selv skal betale for det. Faktisk synes jeg, at bilens forrude generelt nemt får stenslag. Findes der forskellige kvalitetsniveauer på en forrude? Jeg er ikke så god til det med biler, har I formodentlig allerede forstået. Men det er altså desuden mest en hobby for mænd og ikke kvinder. Jeg går kun op i, hvorvidt bilen ser flot ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>