Dersom du begærer et træværk, der holder for evigt, skal du huske at anvende maling

At deres plankeværk er gået i forrådnelse og suger meget vand op, sker det nogle gange, at husejere opsøger mig som ekspert samt fortæller. Som regel har folk ikke været informeret om, at træfacaden ej blev grundigt dækket med træmaling, samt de havner med at gå i panik. Vær sikker på at dække træet med holdbar træbeskyttelse, dermed holder træet en del længere: i disse situationer har jeg hver gang det samme forslag. At male plankerne helt fra starten, førend det egentlig rører ved jord eller nedbør, er med garanti det der giver det bedste resultat. Dersom træværket beskyttes før det egentlig opstilles, kan du dermed garanteres, at træet bliver beskyttet overalt og ej bare de sider, der vender ud mod naturen.

Regn og mikroorganismer bliver med sikkerhed træplankernes største fjender. Alger vil få træet til at forvitre, dersom de ej behandles, samt nedbøren trækkes let op i træplankerne plus forårsager udvidelse. Utallige typer af træmaling til disse formål, produceres her heldigt nok, og det behøver ej at være det, der tømmer bankkontoen. En del tilhørende de mest effektive mærker kan købes til fornuftige priser, og går man en smule på jagt som kunde, skal man nemt finde steder, hvor den slags træmaling sættes til salg. Så bør man faktisk blot være sikker på at behandle plankerne grundigt med denne træmaling, gerne flere omgange, samt dermed bliver facaden beskyttet mod mere angreb i årtier.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>