Det er betydningsfuldt med net rundt om en trampolin

Jeg købte i lørdags en havetrampolin, som var til min datter, pga. at hun havde fødselsdag. Hun er gymnast, og hun har i flere måneder ønsket sig en trampolin, og da hun så gerne ville have den, erhvervede jeg den til hende som gave. Jeg vil gøre alting for at glæde min datter.

Man kunne få trampoliner i mange varierende størrelser, og jeg anskaffede den største størrelse trampolin, som der var, sådan så min datter kan øve spring på trampolinen. Den havetrampolin, jeg erhvervede, koster rimelig meget, men jeg har sparet sammen til hendes fødselsdagsgave i lang tid, så jeg havde gudskelov råd til at erhverve trampolinen. Det kostede dog mere at kunne få en trampolin med et net omkring, men det ville jeg hellere, end at hun skvatter af og kommer til skade. Efter min mening er trampoliner uden sikkerhedsnet ubetænksomt at spendere penge på til børn, især yngre børn. Min datter er særdeles henrykt over sin nye trampolin. Faktisk hopper hun plus øver spring på den alle dage. Derforuden har hun haft masser af veninder på besøg, der har hoppet på den, og de har det ganske skægt, når de hopper sammen. Jeg synes helt bestemt, at trampolinen har været det hele værd, og jeg kan godt foreslå en trampolin til andre fædre plus mødre, som har børn, der godt kunne tænke sig en trampolin.