Det er hundekoldt, brug penge på rart børnetøj fra Pom Pom straks.

Stormen nærmer sig landet. Det farlige vejr er ligeledes en profeti om den fase, som venter os. Det kommende tidsrum vil være isnende, og mor og far ofrer hele husholdningen på high-end børnetøj designet af eksempelvis Reima og Zadig & Voltaire, fordi forældrene ik’ vil have, at børnene skal være ved at dø af kulde.

Men forskere vil have modet til at beskrive det postulat, at flere også besidder luskede ideer med i deres overvejelser, når de shopper på lækkert tøj i stor stil. For størstedelen er sagen samtidig dén, at de attrår at lade deres børn bære lækkert tøj skabt af brands som eksempelvis Mini a Ture & Pom Pom. Størstedelen af alle fædre begærer jo netop at have små pus, som er sejt klædt på. Små pus ér og vil altid være en ligefrem prolongation af deres ophav. & afkom som bærer dejligt tøj designet af eksempelvis Reima & Pom Pom symboliserer fædre og mødre, som har et rart liv. I disse tider efterstræber mange at symbolisere, at vi er den slags familie, som er i stand til at hamle op med samtlige af de normer, der hersker.

I en arbitrær vuggestue vil alle derfor kunne støde på yderst velklædte rollinger i børnetøj fra Retour eller Pom Pom. Der er selv sagt nul og niks i vejen med at købe tøj af en fantastisk kvalitet til sine børn, men utallige er af den overbevisning, at det kan ende med at være farligt. Det kan resulterer i en kappestrid imellem forældrepar, hvori børnene ender som gidsler. Mange argumenterer for, at vi skal investere i kvalitetstøj til de små pus for rollingernes skyld, fordi dét er dejligt at danse rundt i, & besidder en fortrinlig holdbarhed, men ik fordi, at de skal være en medspiller i en tvist, de ikke har sagt ja til at være med i. Med et par visdomsord vil jeg fremlægge det standpunkt, at man stiller fordringer til de high-end brands som f.eks. Mini a Ture & Pom Pom. Det forholder sig nemlig så fremdeles, at der sammen med den betragtelige takst skulle medfølge, at firmaet efterlever diverse etiske ansvar, der medfølger, hvis man ønsker at være en socialt fornuftig forretning.