Dét jeg kender til lister, stropper, gummilister og gas cylinder er ikk forbløffende

Min storebror skal beskæftige sig med gummilister, gas cylinder, stroppe og lister. antager, så forstår undertegnede ikk en dut om gummilister, lister, gas cylinder & stropper. Eller … stropper ka’ for eksempel være anbragt i citybussen, som vi passagerer kan holde fast i, eller i min jakke, så jeg kan hænge den op. Og gummilister sammenkobler jeg med at sådan nogle lister i for eksempel badet.

Stropper, lister, gas cylinder og gummilister som arbejdsfelt er derfor nyt for hans søster. Jeg og min bror ævler fra tid til anden arbejdsrelateret, og derfor er jeg spændt på, hvad Nils senere vil forklare om gas cylinder, lister, stropper og gummilister.

En gas cylinder kan såvel anvendes til køkkenlåger, kontorstole og drivhuse, informerer storebror. Ud over at fungere som måske en fjeder, så aner lillesøsteren her ikke helt, hvad sådan en gas cylinder lige præcis kan. Stropper af gummi har jeg hørt kan benyttes til presenninger, trailere og lastbiler.