Du kan undgå frosne fusser med bløde sutsko og en kop cocoa

Mine unger elsker mine sutsko! De fleste vil nok mene, at her eksisterer adskillige glæder ved at være bosat i et lille samfund som Danmark, selvom den lange og kolde vinter nok ej nødvendigvis bliver en blandt disse glæder. Trist nok bliver snefnug slet ikke en fast part af vinteren, samt erstattes oftest af frostgrader, blæst samt mangel på lys, dog det bliver uden diskussion hyggeligt når der er mulighed for hvid juletid plus ture med børnene til kælkebakken. Det er af stor betydning at der er varmt plus hyggeligt i hjemmet med tanke på at at overkomme de lange & forfrosne måneder. Der er mange metoder til dette, eksempelvis varme tæpper og el-radiatorer i alle rummene.

SUTSKO, SUTSKO, SUTSKO! Sutsko er bestemt en af de sikreste veje at garantere behagelighed i sit hus! Sammenlignet med at fryse om fødderne i sit eget hus, især efter en kold hverdag i sne og slud, bliver der vel ingenting slemmere.

Et par dage før du skynder dig ud & finder sutsko til dig selv og kæresten, bliver det fornuftigt at være klar over, hvad for en slags sutsko du med fordel bør anvende. For det første må sutsko med sikkerhed føles varme dog oveni give mulighed for at fødderne kan ånde. Hvis dine sutsko gør dine tæer fugtige hver eneste gang, du bruger dem, vil det ej føles særlig rart. Oveni at dine tæer også bliver skærmet imod den kolde luft fra ydersiden tillader sutsko produceret af ægte filt huden at komme af med fugten. Blødt filt er for alt i verden et fantastisk materiale, der ikke bliver grimt!