E-cigaretter der kører på e-liquid/e-juice har været en hjælp min veninde samt jeg i projekt sluta röka

Sluta röka? Vi er ophørt med rygningen, mig & min veninde. Cool ikk? Vi gjorde vores rygestop vha e-cigaretter {www.e-bloss.se} som gør brug af e-juice {www.e-bloss.se/e-juice} eller e-liquid {www.e-bloss.se/e-juice/e-liquid-epuff}. Tænker I læsere ikke det rygestop er temmelig vildt . Det har været ganske drøjt at gennemføre at sluta röka som det hedder hvor vi bor i Jönköping, men undertegnede kan uforbeholdent råde jer til e-cigaretter med e-juice eller e-liquid til rygestoppet.

Såvel Esmaralde som jeg har flere gange forsøgt at sluta röka. Jeg plus veninden har forsøgt med et hurtigt stop, nikotinplaster & barndomsveninden har desuden prøvet sådan noget hypnose – alt sammen uden fremgang over tid. Men via e-cigaretter som benytter e-juice eller e-liquid gik sluta röka rigtig meget enklere. Mig og veninden påbegyndte med projektet sluta röka for et halvt år siden, og jeg er stadigvæk hundrede procent fri for såvel e-cigaretter som almindelige cigaretter, i mens min bedsteveninde fra tid til anden vender lidt tilbage til e-cigaretter der bruger e-liquid/e-juice med den mest begrænsede nikotinmængde.

Jeg ka’ i nogle tilfælde crave mine almene tobak eller e-cigaretter til fester, når nogle af de andre lige smutter ud for at ryge. Men jeg mangler virkelig ikke lugten. Så forfængelig jeg er virkelig begejstret for at jeg kom igennem med at sluta röka og jeg vil rekommandere e-cigaretter der anvender e-liquid eller e-juice til alle mine venner og bekendte, der ønsker at sluta röka/droppe tobakken. Alt andet lige har det gjort processen virkelig meget uproblematisk.