Eksisterer der monstro brugbare jobchancer, såfremt man stræber efter at arbejde som elektriker Hellerup…

Jeg har i alvorlig grad behov for at der skal ske noget. Jeg er vidende om, at jeg har ønsket om, at der snart sker noget. Verdens bedste ægtemand & jeg har således truffet den bestemmelse at vi vil flytte et nyt sted hen. Vi er i vores eget tempo startet på at finde frem til mulige og umulige grunde, men vi har endnu ej lagt os fast på noget. Og jeg må nu fastlægge, at jeg i grunden ik besidder særligt mange forestillinger i forhold til beliggenhed. Jeg interesserer mig mere for, at beboelsen i sig selv er fantastisk. Vi har pejlet os ind på 2 mulige beliggenheder; Hellerup & Værløse. Min mand er elektriker, så det mest væsentlige spørgsmål lyder, om han skal være beskæftiget som elektriker Hellerup [farum-inst.dk/elektriker-hellerup] eller elektriker Værløse [farum-inst.dk/elektriker-vaerloese]. Jeg ønsker for alt i verden, at vi flytter til et kvarter, hvor der eksisterer de bedste muligheder for ham. Jeg er en god gammeldags husmor, hvilket jeg jo kan være, no matter hvor vi har til huse! Af den årsag er vores vigtigste prioritet at fastlægge, om min mand skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, og det er dét, som vi i fællesskab arbejder målrettet henimod!

Både de kære små & mig selv ved, hvor kolossalt meget hans erhverv betyder for min ægtemand. Han forguder at være elektriker. Det er en teenagedrøm, der er blevet virkeliggjort. Så han fortjener uden tvivl at opspore et nyt job, som han bryder sig om, ligegyldig, hvor det er henne; om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har i noget tid udforsket mulighederne som elektriker Hellerup samt som elektriker Værløse. Men vi er nødt til at minde hinanden om, at jobstilbuddene ik kan opspores så nemt. Så spørgsmålet lyder selvfølgelig også, hvor stor en del vi i grunden selv kan beslutte. Såfremt det forløber sig sådan, at et arbejde som elektriker Hellerup offereres tidligere end et job som elektriker Værløse, er vi 100 procent klar til at følge trop. Den eneste ting vi ønsker os, er et dejligt hjem, hvor vi alle kan lide at være. Og så naturligvis det just nævnte elektrikerarbejde! Så kontakt os hjertens gerne, såfremt I hører om et arbejde, enten som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse…