Ellevild med karnevalskostumer. Jeg elsker indskydelsen om karneval i aalborg med karnevalskostume

Karneval i Aalborg – Jeg kan tydeligt se bilelderne for mig. Jeg og pigerne i fine karnevalskostumer og derefter virkelig have en god fest og sambadanse ud i natten. Jeg og veninderne kender en pige, som at der vil danse samba i et optog til karneval i Aalborg i sit flotteste karnevalskostume - http://dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228/ – . Det kunne være lækkert at tage afsted og supporte dansemusen og se, hvor dygtig veninden er efter al hendes træning. Jeg og veninderne skal da med og opleve hende.

Festglade mig fantaserer om at drage til karneval i Aalborg iført karnevalskostume fjer og glimmer. Moi er en festsild som nærer kærlighed til karnevalskostumer og gang i gader og parker. Og jeg har desuden hørt, at karneval i Aalborg bliver et kæmpe gilde og vidst også temmelig folkeligt. Mon I har været afsted til karneval i Aalborg iført karnevalskostumer og det hele? Og kan I anbefale det?

For nogle år siden har jeg deltaget i karneval i hovedstaden, men har forstået, at karneval i Aalborg er mere stort. Og det har bestemt er par gange været temmelig begivenhedsløst i København, hvor kun børnene og de dansende har karnevalskostume på. Så jeg vil afsted til karneval i Aalborg iklædt glimmer, fjer og karnevalskostume. Den bedste fest ever.