Elsker I læsere ogs 80’er kostumer plus 80’er tøj?

Jeg er ellevild med mine 80’er kostumer plus 80’er tøj. Jeg ynder det så meget, at jeg virkelig skaffer en del af garderobens 80’er tøj blandt 80’er udklædning + 80’er kostumer hos webbaserede kostumeforretninger. De sælger gerne neonfarvede velegnede accessories som eksempelvis hotpants, benvarmere og strømpebukser.

Undertegnede tager ofte mit 80’er tøj på og har naturligvis ofte inviteret galla som har temaet 80’er udklædning, 80’er kostumer og 80’ tøj. Denne trang er jeg ikke den eneste som ejer. Undertegnedes 3 år ældre søster er præcis lige sådan – at undertegnede har det fra Anna-Rosa, at jeg holder af 80’er tøj, fordi søs gennem store dele af teenageårene havde 80’er udklædning plus 80’er kostumer på såvel til sjov og ballade som til hverdage. Ofte i fuld 80’er udklædning men andre gange kun med anvendelse af udvalgt tilbehør.

Jeg elsker elsker elsker stilen fra 80’erne med masser af colours og piger på rulleskøfter. Det er sådan en kontrast, når alle er 100 procent i sort, så hopper jeg i farverigt 80’er tøj. De andre elever bekender at mit tøj minder om 80’er udklædning – og mine venner har helt ret idet det er sandelig 80’er kostumer, moi iklæder mig, i det kostumerne er besparende og et godt alternativ til at købe i genbrugs-butikker, som sjældent sælger lødigt 80’er tøj. Det er såre simpelt at erhverve mine 80’er kostumer i en webbutik for derefter at få kostumerne leveret inden for få hverdage. Og såfremt trangen til at arbejde med min glæde for 80’er tøj skulle komme så har de ret meget kluns fra flere tidsperioder. Og ganske mange glimrende outfits, som kammeraterne hylder. Et par af veninderne har dog også på egen hånd erhvervet sig lidt 80’er udklædning som f.eks armbånd i neon plus kulørte briller, så jeg spreder min 80’er tøjstil.