En elektriker Virum må anses som værende veluddannet, effektiv & ej koste vildt meget

At vi skulle benytte så mange omkostninger på at forbedre alle ledninger, ville slet ikke være faldet os ind, da min ægtefælle plus jeg valgte vores nuværende ejendom flere årtier tilbage. Dem, som ejede villaen før legede åbenbart amatør-elektrikere, samt havde kort sagt lavet rod i alle el-installationer. Blot det stormede en anelse i haven, forsvandt elektriciteten i noget af ejendommen, & det blev komplet umuligt at tænde for mere end én ting af gangen. Vi fandt snart ud af, at vi havde brug for kompetent rådgivning fra en elektriker Holte [farum-inst.dk/elektriker-holte].

Trist nok begik vi den fejl, at vi blot valgte den 1. elektriker Virum [farum-inst.dk/elektriker-virum], som vi så. Denne elektriker Holte viste sig at være skødesløs & dyr, plus blot en uge efter var de fiksede stikkontakter faldet fra hinanden. For ej at lave en lignende fejltagelse igen, anvendte min kæreste & jeg af den grund mange timer på at researche elektrikere, før vi ansatte en bedre til at reparere vores ejendom. Min familie samt jeg forsikrede os, at vi hyrede en elektriker Holte, som ville blive hårdtarbejdende plus kvalitetsbevist, med positiv tilfredshed fra andre husejere.

En lokalkendt elektriker Virum, der endte med at blive ganske fremragende, fandt min ægtefælle samt jeg langt om længe. Elektrikerne viste sig at være ganske rare samt kompetente og oveni ret billige i forhold til omkostninger, & firmaet fiksede samtlige problemer på bare en uge. Hundrede procent tilfredse med slutresultatet, følte vi os, & det virker gnidningsfrit den dag i dag.