En erfaren kristen efterskole bliver det mest optimale grundlag til din fremtid

At jeg var parat til voksenlivet, da jeg blev færdig med 10. skoleår, virkede det bestemt ikke som om. Hvilken retning, jeg ville begive mig ind på, eller hvilke ting jeg overhovedet var okay til, vidste jeg virkelig ikke. Faktisk var det min farbror, der kom med den mest optimale udvej: en kristen efterskole » blaakilde-efterskole.dk/foraeldre/vaerdier,. En sådan kfum efterskole » blaakilde-efterskole.dk/foraeldre/skolekredsen, havde egentlig hjulpet ham ret meget, fordi han selv var i en lignende situation, som mig selv, dengang han blev færdig med 9. klasse.

At overveje de åndelige spørgsmål i livet, i fællesskab med en masse unge, som har lignende vanskeligheder, bør man brugende en kristen efterskole. Find din efterskole » blaakilde-efterskole.dk/elever/find-din-efterskole,, samt du får mulighed for at udleve dine talenter og kreere kammerater for livet. En kristen efterskole på Fyn søgte jeg ind på, samt der var der skemalagt hver dag, indeholdende sund frokost og motion. En af de mest betydningsfulde idéer på efterskolen var uden diskussion fællesskab, samt det har lært mig at arbejde fælles & have et åbent sind overfor nye idéer. Alle går derfra havende gode kammeratskaber plus en forbedret tilgang til livet, samt på en kristen efterskole bliver der desuden leverum til enhver – ingen bliver holdt uden for fællesskabet.

Min bedste rådgivning bliver: find din efterskole, dette vil blive et eventyr, du på ingen måde glemmer.