En fremragende idé at investere i trædrivhuse, havepavilloner eller et redskabsskur træ

For at vi straks begynder som nye ejere af have, skal konen og jeg købe nogle redskaber, for vores blomsterhave står skøn. Her i januar moverede jeg og konen i nyt hus. Og nu overvejer vi havepavilloner, et redskabsskur træ (shpavilloner.dk/redskabsskur) eller trædrivhuse (shpavilloner.dk/traedrivhus).

Og ambitionerne holder jeg og min frue ikke tilbage. For tiden er vores ting faldet på rette plads inden døre og så moverer vores næste projekt af sig selv uden døre til haven. Men skal plæneklipperen, riven og de ekstra krukker være i et redsskabsskur træ? Eller kan jeg og fruen derimod gå efter pavilloner (shpavilloner.dk)/havepavilloner eller trædrivhuse, og forene behovet for plads med potentialet i at kunne sætte sig uden døre og evt. plukke grøntsager en varm plet? Havepavilloner, et redskabsskur træ eller trædrivhuse – ja det er ikke lige at vælge.

Havepavilloner/pavilloner eller trædrivhuse er mere charmerende, fleksible og åbne end hvis vi køber et redskabsskurs, som kun er god som pladsopbevaring. Dette kan jeg godt se.

Og jeg synes ikke, at vi vil afsætte plads på både at overveje pavilloner og redskabsskur træ. Jeg har prøvet at søge på ”redskabsskur træ”, idet dét er dét konen og jeg startede med at overveje. Hørt os for hos venner og familie og samtidig eftersøgt en smule online, har jeg samt konen. Og det ligner, at de der ejer havepavilloner sværger til deres pavilloner, vennerne som har valgt trædrivhuse kun vil foreslå trædrivhuse osv..

Katja foretrækker nu en slags pavilloner/havepavilloner eller lignende, som fruen vil benytte til trods for støvregn & vind og være i den gamle have. Ja det bliver sandsynligvis sådan, at konen ender med at bestemme. Og desuden kan vores græsslåmaskine stå i carporten.

Samtidig har fruen plæderet for,, at hun nemt kan finde opbevaring af de mindste redskaber til haven, såfremt vi anskaffer et blandt de havepavilloner, hustruen helst vil have. At jeg og konen kan igangsætte det begyndende diskussion i vores dugfriske villa over den petitesse skal ikk til at ske med mig for bordenden.