En ide til plastbøtter og krav til spildbakke eller anden opvaskebakke

Jeg mener ikk, at jeg har noteret angående plastbøtter (http://www.dtemballage.dk/produktinformation/plastboetter.aspx), spildbakke (http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/spildbakker-til-opsamling-af-olie-og-kemikalier.aspx) eller opvaskebakke (http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/opvaskebakker.aspx) her på bloggen, men nu kommer det. Hihi..!

Troels og jeg har kvittet vores balje og opvaskebakke og fået os en opvaskemaskine. Jeg har en søster der i går foreslog at erhverve mig et styks spildbakke, som kan tage maskinens vand. Hun havde nemlig ikke en spildbakke først, og som følge af det lækkede den vand en eftermiddag hvor gulvet blev ødelagt. Surt. Så min kæreste eller jeg vil da bestemt have skaffet os en spildbakke eller opvaskebakke eller hvad det nu hedder. Det er en bedre ting at få købt os opvaskebakke eller spildbakke end at få fikset et nylagt gulv.

Plastbøtter opsnusede jeg på den samme webbutik, som jeg har faldet over en opvaskebakke/spildbakke til vores elskede vaskemaskine. Praktisk. Jeg plejer at finde mine plastbøtter i vores nærmeste Jem & Fix og så kæmpe med at cykeltrække med bøtterne hjem til villaen. Men hermed har jeg mulighed for at shoppe mine plastbøtter dér hvor de forhandler spildbakke/opvaskebakke til min højtelskede opvaskemaskine. Hurra. Dermed vil jeg let skaffe mig de elskede plastbøtter til at opbevare småting som garn, snor og tusser eller ungernes biler.