En KMO godkendelse må der til, hvis du vil arbejde med air-condition anlæg

Nødvendigt bliver det som forhandler eller reperatør, at du kan udstråle seriøsitet og kvalitet overfor dine kunder. De har brug for at være garanteret, at du har helt styr på det du laver, plus at de køber et produkt, som bliver hundredepct. perfekt. At kvaliteten er tip top plus at reparationen af kølemidlerne er professionel, besidder du et ubestrideligt bevis på, hvis du tager en KMO godkendelse i varmeanlæg. At du er klar over alle reglementer, kan du derudover vise.

Der eksisterer to typer af KMO godkendelser. Hvilket område, du arbejder indenfor er bestemmende for, hvad for en KMO godkendelse du har anvendelse for. Et to-døgns kursus skal du tilmelde dig, idet du vil arbejde med de mindre A/C anlæg, der placeres i transportmidler. Der vil du ende med høj viden omkring anlæggets mekanik og funktion, oveni vejledning til korrekt og uforurenende brug. En mere dybdegående KMO godkendelse, nemlig ni døgn, bør du have, idet du i stedet vil arbejde med mere velvoksne stationære køleanlæg. Efterfølgende bør du være fantastisk til køleanlæg.

Begge kategorier af KMO godkendelse sluttes af med en eksamen plus et eksamensbevis på beståelse bliver uddelt. Diplomet kan automatisk give lov til at sælge airconditionanlæg og kan på samme tid bevise din kunne overfor kunderne. Ved hjælp af en KMO godkendelse bør du dermed få stor kendskab til området, god insigt i branchen samt tilfredse samt lykkelige kunder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>