En smule trang til halloween kostumer, halloween pynt og tyroler kostumer

Sandsynligvis er udklædningsglade mig hurtigt igang, men jeg istandbringer for længst min yndlingshøjtid: Halloween. Kærligheden er kolossal til den 31.10, halloween kostumer [http://dramashop.dk/halloween/category/kostumer-og-tilbehoer-halloween-11/] og halloween pynt. Udklædning, mulighed for at skræmme ungerne på vejen, væmmelig mad og uhygge … jeg elsker det.

En 2. ting jeg tænker til efteråret er smarte tyroler kostumer [http://dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67/]. Jeg tager med til Munchens oktoberfest, og da jeg talte om det sidst udtalte Svenning min kammerat, at tyroler kostumer er et must have. Ideen er jeg straks med på. Inden efterårsmånederne bør jeg med det som udgangspunkt styre både halloween kostumer, tyroler kostumer og halloween pynt. Jeg planlægger selv at genbruge noget af det, i mens andre ting bliver shoppet online eller hos forhandlere med udbud af halloween pynt, halloween kostumer og tyroler kostumer.

Festglade mig er gudskelov ik ene blandt mine venner, der er begejstret for halloween pynt og halloween kostumer. Min nabo Merethe og jeg kan lide at pynte det gamle hus med al slags halloween pynt. Jeg og hende finder også på at rivalisere om at finde os de mest skræmmende halloween kostumer. Og det er jo hende tager til ølfest i Munchen med, jeg og hende ska’ da helt bestemt more os i tyroler kostumer. Det er lige os…