En trailer betragtes som en fornuftig handel for både ungerne & voksne

Meget nyttig er en trailer (www.trailergaardengantrup.dk) og kan faktisk afbenyttes til sindssygt mange uensartede formål. Jeg kan ganske enkelt ikke forestille mig, at vi i 1. omgang har kunnet undvære en trailer, faktisk er det en af de allerbedste investeringer, vi har gjort meget længe…! I mine unge dage kunne jeg godt tænke mig en lækker sportsvogn, som jeg kunne fræse af sted i på Strandvejen. Nu hvor jeg har fået familie, er jeg nu fornøjet med, at jeg i stedet valgte at investere i en fornuftig familieøse med 5 døre, for det ville godt nok være anstrengende at skulle fragte rollingerne frem og tilbage i en Maserati!

Til tider har jeg imidlertid alligevel oplevet problemer med pladsmangel – for eksempel når vi har været på storshopping i BoConcept og købt nogle nye møbler, som skulle fragtes med til vores hjem. For min hustru og jeg har valgt at indhandle en trailer, er denne problemstilling dog løst nu. Når en af juniorerne skal transporteres fra skole m. sin cykel, forekommer det selvsagt meget nemmere at smide den op i traileren i stedet for at skulle spænde den fast på dytten. Det er blevet klart for mig, at det ikke udelukkende er i forbindelse med møbeltransport, at den kan benyttes. I de tilfælde hvor vi har været ude for at have brug for at tage forbi lossepladsen, har det også været utroligt ubesværligt at lægge skraldet i traileren. Køre adskillige omgange for at få alting med, var vi nemlig nødt til i gamle dage.

Jeg er af den grund rigtigt henrykt for vores trailer. En trailer er et middel, alle plus enhver bør anvende.