Er der én, der kan forklare min ægtefællen & jeg om eventuelle ulemper ved jordvarme..?

Når vi når udgangen af indeværende år sidder min bedre halvdel & jeg & nyder et glas vin i vores nybyggede hjem… Jeg kan faktisk ikke udtrykke akkurat, hvor meget, jeg venter på dette… At flytte ind i det her hus er en ting, jeg har ventet på så ubeskriveligt længe! I 4 år har vi levet i jorden allermest lille lejlighed sammen med fire små rollinger! & såfremt nogle, som ikke er forældre, skulle være i tvivl, holder det altså bare ikke!! Alle familiens medlemmer manglede i den grad plads, og dét ønske går nu i opfyldelse! I forbindelse med dét nye hus, som bygges fra grunden, er der ekstremt mange ting at vi skal belsutte… Vi er virkelig meget i tvivl om, hvordan vi allerhelst vil varme vores bolig op… Vi tænker på både solenergi - www.naturvarmecity.dk./links/solenergi.html, , jordvarme - www.naturvarmecity.dk./jordvarme.html, eller at bruge en varmepumpe - www.naturvarmecity.dk./varmepumpe.html, .. Solenergi er jeg meget klar på, af den grund, at det er supergodt for jordens miljø. Jordvarme er til gengæld min ægtemand ovenud klar på. Og for det ik’ skal være lyv, fortæller min mor, at vi skal vælge en varmepumpe…!

Det er akkurat her I kære søde læsere derude kommer ind i billedet! For jeg kan slet ikke tænke andet end, at bare én af Jer må besidde viden omkring enten solenergi, jordvarme eller om, hvad en varmepumpe ligger inde med af brugbare kvaliteteter..! De personer, som hidtil har hjulpet med at træffe altafgørende afgørelser, har også været usikre på, hvorvidt vi burde installere solenergi, jordvarme eller en varmepumpe! De mumlede nemlig noget med, at de her ting har hver sine specielle kvaliteter… Men det tvivlende tip hjælper os altså bare ik’ specielt meget! Så nu beder vi til, at I er i stand til at hjælpe os med nogle mere tydelige og klare svar!! Sig os, hvad har I virkelig gode erfaringer med – burde vi vælge solenergi, jordvarme eller én varmepumpe til vores kommende bolig….? I kan for eks. bidrage med kommentarer vedr. pris…