Er det egentlig muligt at opstøve en ridning efterskole i dk…

Jeg har længe gået rundt med tanken om at komme på efter skole… ALLE personer snakker kun varmt om det at gå på efterskole… De bliver ved m. at fortælle mig, at det er ekstrem dejligt at spendere et år på efter-skole!! ”Du bliver den bedste version af dig selv”, argumenterer de for!! Så af den grund har jeg afgjort, at nu hvor det er alt alt alt for sent for mig, så har jeg i sinde at tvinge min mellemste datter på efterskole. Vi er af den årsag startet på at kigge efter, hvad forsk. efterskoler kan tilbyde!! & det er bar så forskelligt – disse skoler tilbyder efterskole golf, efterskole ridning, og så er der en håndboldefterskole, & så ka man tage på en ridning efterskole eller en svømning efterskole! Der er bar’ SÅ fantastisk mange valg-muligheder – vi er begge vildt overraskede!! Mit lille afkom går idag til håndbold, & har spillet i virkelig mange år, så derfor ville en håndboldefterskole være et oplagt valg! Ligeledes har vores barn også, som mindre gået til ridning, så derfor ville det også være ovenud oplagt at vælge en ridning efterskole, hvor fantastisk efterskole ridning var højt prioriteret.

Men på den anden side er det jo osse virkelig smart at prøve kræfter med noget helt nyt. Så vi pønser på at opstøve en efterskole, hvor de tilbyder kompetent klasseundervisning i efterskole golf eller en svømning efterskole!! Det er begge sportsgrene, & hun ka’ absolut godt li at få rørt sin krop! Så vi er ikke i tvivl om, at vi skal vælge en idrætsefterskole!! Så vi er meget usikre omkring, om vi skal træffe beslutning om efterskole golf eller om hun vil blive meget gladere for en svømning efterskole… Jeg kan selvfølgelig ik be om jeres råd… Det er selvfølgelig hendes afgørelse, & kun hendes afgørelse. & jeg vil også lige for en sikkerheds skyld gøre det helt klart for Jer underskønne læsere, at hun naturligvis også gerne vil på efter skole – det er ikke noget, jeg sådan rigtig har ”tvunget” hende til!