Er det mest oplagt at tage på udkig efter et huntonit eller et pergo gulv til min bekendtes opbevaringsrum?

Jeg tænker jævnligt tilbage på dé usandsynligt mange gange jeg gik med min morfar i de butikker, hvor de ville sælge os eksempelvis et sort pergo gulv eller et termotag, eller de attraktive plushegn, som utallige mener er smarte, eller et specielt slags huntonit gulv, og trapezplader. Han efterstræbte at spendere enormt mange formiddage i disse typer af butikker. Jeg on the other hand, kunne foreslå flere andre ting, jeg absolut hellere ville bruge min tid på. Men alligevel havde jeg behov for at lytte til hans anekdoter. Han og jeg elskede at fundere over alt mellem himmel og jord, & dét elskede jeg meget. Han var en ihærdig handymand, og han værdsatte derfor at udvide sin ekspertise, & være på udkig efter et nyt slags pergo gulv eller et termotag til familiens køkken, eller også var han optaget af et plus hegn til legepladsen, eller undersøgte markedet for trapezplader, mens han også lige afprøvede kvaliteten på røde huntonit gulv plader.

Det er ingen løgnhistorie at afsløre for Jer, at han & jeg tilbragte utallige timer i nyligt etablerede centre. & således er det noget af det, jeg mindes klarest fra mine barneår. Jeg har altid tænkt på, hvad det skyldtes, at han ej arbejdede med sin interesse. Han kunne for eksempel have styret sin egen gesjæft med videresalg af eksempelvis et grønt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit brædder, & trapezplader. Men når alt kommer til alt, skal det siges, at han var begejstret for sit arbejde i banken, på en og samme tid med at han værnede om alle sine fiks fakserier i hjemmet. Jeg er af den anskuelse, at han oplevede en skøn lykke, ligeså snart, at han spenderede tid på disse projekter. Han var en overskøn herre, og af den grund havde vi også så mange fantastiske hyggestunder. Det er selvom, at jeg ik interesserede mig for f.eks. en ny type pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulvplader eller trapezplader. ikke ville være det foruden…