Er du svært begejstret for efterskole svømning, er en sjællandsk efterskole det perfekte sted…

For størstedelen bør 12 måneder på efterskole svømning , www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=321:svommelinje-2014-15&catid=6:indhold&Itemid=267, blive præcis dét, de leder efter, nemlig en pause, hvori de bliver i stand til at styrke talenter samt skabe personlighed. Gymnasie, murer, naturvidenskab, engelsk – det vil virke vanskeligt som ung at vælge, hvad for en retning man skal tage i sit liv. Heldigvis findes der efterskoler til hvem som helst: ligegyldigt om det skal være sport, teater, spiritualitet eller orkestre. Der findes ingen grund til at vente med at tilmelde dig til et ophold, du ikke nogensinde glemmer.

Vores efterskole svømning har lagt vægten på idræt, så hos os kan du bruge 12 hele måneder til at udføre din yndlingssportsgren & desuden få et friskt plus oplevelsesrigt liv som indeholder utallige eventyr. Du kan oveni prøve mange anderledes idrætsgrene under opholdet, af den årsag at vores efterskole tilbyder idræt til ethvert ønske! Eksisterer der noget mere optimalt? Hvis du for eksempel elsker heste, får du chancen for at forsøge et år hos vores ride efterskole , www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=72:ridning&catid=6:indhold, , så du kan fokusere fuldt ud på din yndlingssport.

En af de mest overbevisende aspekter med en håndbold efterskole , www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=165:handbold&catid=6:indhold, vil være, at du her kan kreere venner, som aldrig tager slut. Dersom man hver enkelt dag under opholdet sidder til bords, står op & dyrker idræt omgivet af de samme teenagere, skaber det nogle virkelig holdbare bånd, som vedligeholdes for altid!