Erotik tilbage i parforholdet

Mig og min fyr har set os om i en shop med sexlegetøj sammen for at erhverve nogle forskellige ting, fx en helt ny dildo, der skal være en hjælp til at sætte gang i vores sexliv igen, da vi godt kunne tænke os noget mere erotik i vores parforhold. Sex har vi sjældent, og idet vi langt om længe har det, så føles det lidt kedeligt, så nu vil vi prøve at benytte sexlegetøj, så vi kan få sexlysten tilbage. Det eneste sexlegetøj, jeg og min kæreste havde før, var en dildo, som ej duede mere. Min fyr har haft så travlt på jobbet, at sexlivet ikke er hvad det har været, trods at han egentlig elsker erotik. Han har faktisk altid, så vidt jeg husker, elsket forspillet, og han kan godt lide at se mig onanere med en dildo, lige før vi skal have sex.

Vi var inde i shoppen med sexlegetøj samt anden erotik her den anden dag, og der erhvervede vi os mange forskellige ting. Vi købte ting til mig, som eksempelvis en dildo, og noget til ham, foruden nogle ting, vi begge kan nyde. Yderst sexet var det at se på sexlegetøj med min fyr, så vi fik faktisk lyst til straks at tage hjem for at have sex sammen…