Et splinternyt gardin

Jeg ser frem til at erhverve et nyt gardin. Et splinternyt gardin må jeg købe, pga. at mit nuværende rullegardin er ret nedslidt. Jeg vil for resten snart ud at bruge penge på et nyt trægulve, og jeg har også overvejet at købe tæpper. Jeg vil formodentlig erhverve et mørkebrunt trægulve, da det er meget fint. Jeg mener ligeledes, at et gardin i en mørk farve er særdeles smukt. Jeg vil ydermere gerne have et mørkebrunt trægulve, pga. at det kommer til at stå godt i kontrast i forhold til min virkelig lyse stue. Dog kan jeg ej finde ud af, om jeg skal spendere penge på et trægulv fremstillet i fyr, gran, ahorn, ask, birk, bøg eller eg. Derudover kan jeg ikke beslutte mig for, hvilket et gardin der vil være bedst. Jeg vil sikkert anskaffe et rullegardin, ligesom jeg ejer på nuværende tidspunkt, men jeg kan få gode råd fra en sælger, idet jeg samtidig skal få et trægulve. For øvrigt skal jeg finde ud af, hvilken en slags rullegardin jeg vil erhverve, grundet at du kan få adskillige divergerende typer. Jeg vil også tage min farmor med, af den grund at hun ved meget mere om sådan noget end mig. Mit håb er, at sælgeren i forretningen derforuden vil hjælpe mig med at træffe et valg.