Et stort legebarn med behov for tyroler kostumer, halloween kostumer og halloween pynt

Vidst er jeg hurtigt igang, men mine arrangering er flere uger i forvejen opstartet til den bedste fest på året: Halloween. Jeg 31. oktober med, halloween pynt - dramashop.dk/halloween/category/dekoration-halloween-5 – og halloween kostumer. Udklædning, uhygge, maskeret mad og muligheder for at narre vejens unger … jeg elsker det.

En 2. ting jeg påtænker til dette efterår er sjove tyroler kostumer. Jeg regner med at deltage i Oktoberfest, og da jeg talte om det sidst udtalte Ulf min makker, at tyroler kostumer var uundværligt. Det forslag er jeg absolut frisk på. Så i sensommermånederne vil jeg ordne tyroler kostumer, halloween kostumer og halloween pynt. En del vil jeg nok lave egenrådigt, mens andet til kostumerne shopper jeg hos butikker er har tyroler kostumer, halloween kostumer og halloween pynt eller i butikker online.

Halloween kostumer & halloween pynt er jeg heldigvis ikk den eneste om at holde af i min venneflok. Min nabo Tanja og jeg oppynter huset med halloween pynt i diverse former. Den sjove dame og jeg kan tillige komme på at konkurrere om at komme anstigende i de skræmmende halloween kostumer. Hun er den stryger til ølfest i Munchen med, så absolut skal hende og jeg te os i tyroler kostumer. Det bliver sjovt!