Få dit gods i funktionelt træemballage

I indlægget her kigges der både på træemballage {http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31} såsom europaller og plastpaller. Hvad for en slags palle, der er mest egnet, afhænger nemlig af godset ogtransportmåden selv. At europallerne er naturrigtige, bliver en af de største gode ved træemballage. Hertil kan det desuden medregnes, at brug af træemballage nedbringer CO2-mængden sammenkædet med varetransport med op til 30 procent. Europallerne har nemlig en yderst høj brugsværdi som genbrugspaller, da de kan bruges på adskillige fragter og fortsat bevare den høje kvalitet.

Plastpaller, derimod, forhandles typisk som engangspaller, da de ikke er lige så solide som europaller. De har også den fordel, at plastpaller i modsætning til træemballage ej ændres af vind og vejr, eftersom dvs., at de altid vejer det samme og har samme rumfang, ligegyldigt hvorvidt der er snevejr eller skyfri himmel. Gode plastpaller produceres simpelthen af sprøjtestøbt plast, som er 100 procent genanvendeligt. Det er herudover ikke nødvendigt, at du undlader hensyn til miljøet, alene fordi du foretrækker plastpaller. Til gengæld er de væsentligt lettere, og de passer derfor rigtig godt til flytransport, hvor der er begrænsninger på den tilladte samlede vægt.

Er det plastpaller eller europaller, som egner sig bedst til dit konkrete dit fragtbehov? Den afgørelse er helt styret af dine præferencer. For godstransporteringsbranchen går jobbet først og fremmest ud på at optimere fragtvilkårene, for at arbejdet både bliver så enkelt og går hurtigst muligt. At bruge de rigtige paller, er også derfor fantastisk afgørende, idet de forskellige typer af paller besidder forskellige fortrin.