Facaderens, tagrens, fliserens og algebehandling tag – få facade, fliser og tag til at skinne

Tagrens og algebehandling tag

Forår og tidlig sommer er sæson for algebehandling tag og tagrens. Tag gerne kontakt til en prof virksomhed, da det vil være en upraktisk tur at kravle rundt i flere etagers højde og ordne tagrens alene. Måske tænker du, om man ikke også kan droppe det, men de alger skal helst væk, for alger udvikler sig til mos og medføre sprængninger i frosten. Endvidere kan løbende tagrens og algebehandling tag hæve tagets levetid.

Fliserens - http://alge-stop.dk/rensning-af-fliser/rens-og-impraegnering-af-fliser –

Har du beskidte, fedtede fliser eller flisepest så skaf fliserens. Brug fliserens og gør arbejdet selv via højtryk eller gammeldags knofedt – eller kom udenom slidet og book habile mænd der kan ordne opgaven let og effektivt. Det er klart mest problemfri, for gør du arbejdet på egen hånd, bør du bl.a. være opmærksom på ikke at komme til at afvaske fugesandet væk, hvis du højtryksrenser med vand… Og knofedt virker jo altid anstrengende at arbejde med.

Facaderens

Vil du have et styk renset facade, der er som da den var helt ny, så er facaderens vejen frem. Har du graffititags på facaden er facaderens ogsåígen svaret . Du kan overveje at klare opgaven selv, men er du ikke forsigtig kan facaderens nedbryde facaden. For eksempel kan sandblæsning eller kemisk behandling ødelægge og affarve muren. Sandblæsning kan gøre muren ru og sårbar over for ny skidt, mens kalkede mure ikke kan tåle kemisk facaderens. Så få den ordentligt vejledning eller betal dig fra et professionelt opgave, så det bliver klaret nænsomt og effektivt.