Filejsen har et job med dyser til sprøjte, mb teknik, elektrisk sprøjtepistol og ting til beregning af tryk

Undertegnedes seneste date har job ved et produktionsfirma, der har leverance af mb teknik, elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk og dyser til sprøjte. Ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol, mb teknik og dyser til sprøjte er en besværlig ting at snakke yderligere om.

Min date har søgt at tydeliggøre, hvad elektrisk sprøjtepistol, mb teknik, dyser til sprøjte og ting til beregning af tryk kan benyttes til. Men jeg kryber til korset og fortæller jer, at undertegnede hurtigt mistede opmærksomheden. Men arbejdet som erhvervsøkonom som jeg sidder i virker bestemt heller ik let at få noget ud af. Vi kan jo altid finde andre samtaleemner end ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol og mb teknik, når vi drager ud på fremtidens kommende møder.

Manden ser ud til at være temmelig opmærksom og solid, hvorfor jeg godt kunne se jeg og ham sammen. Undertegnede Jeg regnede vidst med, at at jeg ville finde en kæreste som arbejdede med nogle opgaver, som jeg ville relatere mere til end elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte, mb teknik og ting til beregning af tryk. Om et job som håndværker eller inden for en anden virksomhed kunne stimulere min spørgelyst, dette tvivler jeg på.

Den forrige mand jeg havde pludrede jeg faktisk ikke ret meget arbejde med. Sammen pludrede jeg og ham derimod omkring mad og film. Måske gør det ik fra eller til, om jeg opfatter noget som helst af elektrisk sprøjtepistol, mb teknik, dyser til sprøjte og ting til beregning af tryk og nok heller ik lyster at sætte mig ind i det. Han behøver heller ikke absolut stille spørgsmål til mit arbejde.