Find ikke på noget tidspunkt trampoliner uden net: det virker kort sagt farligt samt dumt

Hvad gør man ej for at gøre sine børn glade? Jeg har for nylig erhvervet en trampolin, som var en gave til min datter, pga. at det var hendes fødselsdag. At anskaffe havetrampoliner, der ikke ejer et net, til særligt yngre børn, synes jeg er uansvarligt. Jeg har erhvervet den til hende som fødselsdagsgave, af den årsag at min datter er springgymnast, og hun har i flere måneder ønsket sig en stor havetrampolin, og ønskede sig den så meget.

Jeg kunne få trampoliner i mange varierende størrelser, og jeg erhvervede den største trampolin, som de havde, således at min datter har plads til at øve spring på trampolinen. Meget lykkelig over sin nye havetrampolin er min datter, og af den årsag hopper hun såvel som øver spring på den hver dag. Jeg har sparet sammen til min datters fødselsdagsgave i nogle måneder, så jeg havde råd til at erhverve den, men en havetrampolin som denne koster yderst mange penge. Dog kostede det ekstra at få en trampolin med et sikkerhedsnet rundt om, men hellere det, end at hun skvatter ned og slår sig. Jeg vil gerne anbefale den til andre forældre, hvis børn gerne vil have en havetrampolin i fødselsdagsgave, for jeg synes helt klart, at trampolinen er alle pengene værd. Talrige venner og veninder har hun desuden haft besøg af, som har prøvet den, og min datter samt hendes venner har det yderst sjovt, idet de hopper sammen.