For mange folk er lønservice en kerneopgave.

Tiden er moden til at åbne op for endnu en side af mit ”Personal Life”!! Nøjagtig ligesom overdrevent mange andre, blev jeg desværre ramt noget så grumt af såkaldte ”effektiviseringsrunder” på mit tidligere arbejde. Firmaet havde ik indtjent det, de havde forudsagt, & som en utilsigtet følge var de nødsaget til at afskedige mange mennesker. Én af dem blev beklageligvis lille bitte mig… Min hverdag gik i en millard stykker… Jeg var helt utroligt kisteglad lige nøjagtig det job! Jeg jobbede indenfor lønadministration & lønservice på lønkontoret… Jeg har i atten år jobbet med lønadministration og lønservice i mange forskellige firmaer, men lige præcis min sidste arbejdsplads var i stand til at give mig et og andet fuldstændig fantastisk! Så det var med en sten i hjertet, at jeg var tvunget til at indse, at mit yndlingsarbejdsted ik’ havde brug for mig. Jeg kunne kodylt godt lide at møde det sted, ik mindst p.g.a. de eventyrlige mænd og kvinder, som var ansat! Vi var en virkelig lille fortrolig arbejdsgruppe på det lønservicekontor, hvor jeg sad, og dét fungerede temmelig godt!! Der var evig og altid rum & tid til at give og få en hjælpende hånd.

Det hele er ved at falde tilbage i de faste rammer. Men jeg ville lyve, såfremt jeg berettede, at min afskedigelse ik kom bag på mig. For det gjorde den virkelig, og jeg reagerede temmelig mere voldsomt end de fleste… Men så småt er min følelse af negativitet blevet væsentlig mindre, & jeg føler mig lige om lidt moden til at lede efter et nyt job… Jeg beder til, at det er muligt at få arbejde indenfor det samme arbejdsfelt, med enten lønadministration eller lønservice. Men dermed ej sagt, at jeg ik’ er fuldstændig villig til at godtage et job, hvor jeg ikke skal arbejde med mine to favorit beskæftigelser: lønadministration eller lønservice… For mere end nogen andre ting, vil jeg jo i grunden bare virkelig gerne opstøve et arbejde! Jeg ser meget frem til at befinde mig på arbejdsmarkedet igen… Så i realiteten betyder selve arbejdsopgaverne ik så meget der, hvor jeg er nu.