Forbi hos rekrutteringsbureau københavn – de tilbyder praktisk karriererådgivning + enneagram test

I har sikkert fundet ud af at jeg har skabt kontakt til et stk rekrutteringsbureau københavn. Jeg er spændt på, hvor meget det her vil give undertegnede i min jobsøgning, men virksomheden har rekruttering til en fastansættelse, karriererådgivning og noget der hedder en enneagram test. Adskillige gange har jeg gået og overvejet at søge på ”rekrutteringsbureau københavn”, men på samme tid fik jeg et specifikt bureau tilrådet af min søde tidligere kollega. Helene var virkelig tilfreds med virksomhedens karriererådgivning. Hun prøvede vidst også firmaets enneagram test. En Enneagram test virker som et styks afprøvning af, hvilken type personlighedstype du er. Min veninde blev vidst hjælper, der er tilpasser sig rundt om andres behov.

I forgårs tog jeg til introduktionen ektion hos et styk rekrutteringsbureau københavn og gik samtidig igennem deres emnneagram test ved min karriererådgivning ude hos dem. Personligt blev jeg udretteren, som er en type som identificerer sig med arbejdsopgaverne og har problemer med ik at foretage sig noget ikke husker sine grænser og hader at lave ingenting. Den karakteristik passer totalt godt. Derfor har utrættelige mig fundet det her rekrutteringsbureau københavn samt bureauets karriererådgivning. Undertegnede ka’ bestemt ikk’ holde ud at sidde herhjemme og forfatte jobansøgninger og slet ikke foretage mig noget. Så derfor satser jeg efter stedets karriererådgivning og enneagram test at der hurtigt sker fremskridt, så der opstår nogle spændende opgaver at rive i. Alternativt så kommer jeg til at male hele hytten i kedsomhed.