Forsatsvinduer i stedet for termorude-vinduer

Uagtet at mig og min hustru holder meget af vinteren, er det virkelig køligt at bo i boligen, af den årsag at det nemlig ikke er blevet isoleret rigtigt. Der er et af vores store vinduer i stuen, der er smadret, og de kunne egentlig godt alle sammen trænge til at blive skiftet ud. Af den grund at nogle af vinduerne bare er bestående af en enkelt glasrude, skal de derfor have sat forsatsvinduer i. Selvom vores hus efterhånden er nedslidt, er det faktisk yndigt. Eksempelvis har alle vores vinduer et originalt look, hvilket vi faktisk godt kunne tænke os at have skal blive der. Forsatsvinduer kan designes specielt ud fra dine egne vinduer, og det, synes jeg, er fortræffeligt. Det betyder, at vi kan få designet forsatsvinduer, som er ens med vores egne vinduer.

Forsatsvinduer bruges til at få ordentlig isolering ved aldrende vinduer, der blot består af et enkelt stk. glasrude. En del har somme tider problemer med dug vedrørende forsatsvinduerne. Duggen forringer udsigten og kan indebære med tiden at nedbryde rudernes maling plus træ. Forsatsvinduer formår at give en kvalitets isolering end helt nye vinduer med termoruder, idet de påsættes korrekt. Gennemstrømningen af lys forværres endog med vinduerne med termoruder. Duggen kan undviges ved at gøre således, så det indre vindue er lidt mere tæt indadtil, end det ydre vindue er udadtil. Dette betyder, at den smule fugt, som kommer frem inde imellem vinduesglassene, kan bortventileres af en større masse luft udefra. Forsatsvinduer kan bevare de gamle, slidte vinduer, som tit og ofte er en relevant del i huses design.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>