Fyns hf-kursus – Stå Stærkere

Kunne du tænke dig at begynde på en Hf Fyn?

Måske har du allerede helt tjek på, hvad du drømmer om at arbejde med. Det er muligt, at du tænker dig at blive sygeplejerske, politibetjent eller socialpædagog, eller det kan være, at du går målrettet efter et naturfagligt studie på universitetet. Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du tumler med, ved jeg, at Fyns hf-kursus giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er helt sikker på at jeg bliver optaget.

Er du usikker på, hvad du kan se dig selv arbejde med i fremtiden? Det vidste jeg heller ikke, da jeg gik ud af skolen. Men Fyns hf-kursus giver mulighed for et par år til at komme på rette vej.

Hf Fyn – Opfyld dine drømme for fremtiden

Går du ud af folkeskolen til sommer, og vil du have en HF i Odense med rigtig mange valgmuligheder? Når du gennemfører din HF på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at målrette den til lige nøjagtig det studie, som du vil optages på.

Som noget ekstra, udover en almindelig Hf , hvor du kan vælge valgfag på A, B og C niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: Pædagoglinjen, Sproglig hf, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Linjerne er hver især skræddersyede til bedst at forberede dig til drømmeuddannelsen.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Har du lyst til at gennemføre en Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at leve op til en hel masse adgangskrav. Går du ud af folkeren til sommer, skal dine lærere beslutte, om du kan tage en hf eksamen. Det kan være nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på hf’en hos Fyns hf-kursus. Det måtte jeg ikke så ubehageligt, som det lyder.

Er det over et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor de så ser på dine personlige og faglige kvalifikationer.