Gammeldags, lidt træt karré som har fået isolerende forsatsvinduer

Siden mig og den søde mand flyttede ind i vores gamle hyggelige parcelhus, så opnåede jeg nye kompetencer inden for alt fra isolering til risiko for skimmelsvamp og forsatsvinduer (http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/). Det er lidt vildt. Vi har efterisoleret, skiftet til forsatsvinduer og har desuden arbejdet for at komme af med lidt skimmelsvamp, som at der var oppe i det ene værelse på første sal. Det mener jeg er meget cool ordnet af Peter og jeg, som at der begge er vant til at leve i lejlighed inkl vicevært.

Når vinduesglasset ik har sprosser bli’r det kaldes forsatsvinduer. Vi installerede vores forsatsvinduer direkte på karmene på de nuværende vinduer. Dejligt enkelt. Det er tillige praktisabelt at udvælge såkaldt koblede vinduer og få et lignende udfald. Men manden & mig har sgu et væld af ting, der ku’ benyttes moneter på, og koblede vinduer kostede ganske meget mere end forsatsvinduer.

Såfremt til forsatsvinduer, så kan træk og kondens på vinduerne fjernes. Vores nye gamle hus var plaget af en del kondens dengang manden og jeg købte det, og vi fattede hurtigt, at vinduerne skulle skiftes. Så manden researchede lidt og fandt inden for få dage ud af, at forsatsvinduer var et ganske godt valg.