Grubler over at komme til ekstra tests hos speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – eventuelt gynækolog Niels Lund

Jeg er med barn men forløbet har været ustadigt, derfor planlægger jeg at komme hos en gynækolog klinik Fyn og få flere scanninger. Efter min mand og jeg først droppede præventionen tog det lidt mere end halvandet år hvor der ingenting skete, og vores læge var begyndt at foreslå at visitere os til en speciallæge klinik Fyn til behandling. Da googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund der har gynækolog klinik i nabolaget, hvor vi har hus i Middelfart.

Vi blev gravide og alle uroen om ægløsninger og sædkvalitet blev skubbet væk af glæden en ufrivillig abort. Min mand og jeg forsøgte at holde modet oppe, men der var en periode, hvor vi begge to var triste og i sorg som følge af den tabte baby, som Johnny og jeg havde drømt om så længe.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Nu 4 måneder efter er jeg så med bebs igen. Vores praktiserende læge har forklaret, at der skal holdes særligt tjek på mig, så hun visiterer undertegnede hen til en gynækolog klinik Fyn. Vi har selv kigget lidt igennem i Krak hvor vi igen har fundet bl.a. speciallæge Niels Lund. Jeg bliver glad ved tanken om at være hos en speciallægeklinik som fx speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få yderligere ultralydsscanninger, så jeg kan blive tryg i forløbet, og de kan gøre noget, hvis der også denne gang sker komplikationer. vi er sikre på at den tilføjet tryghed af sig selv kan være positivt.