Ham min date jobber indenfor kontraventiler, trykluftdyse, hydraulisk forstøverdyse og spray dyser

En totalt girly gil er jeg ikke, men på den anden side ved jeg ikk en fis om ting som kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse {mt-spray.dk/sproejtedyser/hydraulisk-forstoeverdyse}, spray dyser {mt-spray.dk/sproejtedyser} og trykluftdyse {mt-spray.dk/luftdyser/trykluftdyse}. Den viden har min nye date sandelig. Ham fyren jobber med hydraulisk forstøverdyse, spray dyser, kontraventiler og trykluftdyse og da vi var ude i onsdags, og jeg spurgte til hans beskæftigelse, fortalte han løs. Jeg fatter jo ik en fis og havde svært ved at tale med på emnet. Har nogle af jer læsere været igennem at være ude med én, hvor manden sandelig pladrer derudaf om et emne, du ikk kender til?

Kontraventiler, spray dyser, trykluftdyse og hydraulisk forstøverdyse – tja sådan noget er mindsandten ikke min interesse. På den anden side virkede manden virkelig imødekommende og som én som lader til at være stræbsom og glad for sit arbejde. Så jeg oplever egentligt, at manden syner som én, der er lovende. Han snakkede også omkring andet end spray dyser, kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse og trykluftdyse og overordnet synede min date virkelig sød. Daten virkede selvfølgelig også ret opmærksom på mine hobbyer og beskæftigelse.

Æh .. skal undertegnede mødes med en mand, som arbejder med trykluftdyse, hydraulisk forstøverdyse, spray dyser og kontraventiler? Undertegnede har i lang tid forventet, hvordan det virker styrtende livsvigtigt at forstå ens partners geshæft, så man kan diskutere det medkæresten. Men det gør måske ikk’ det helt vilde, at undertegnede ik aner noget overhovedet om kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse, trykluftdyse og spray dyser og sandelig ikk trænger til at blive klogere på det. Hvis fyren og jeg i det mindste godt kan snakke om opmuntrende kollegaskab, lange vagter og ærgerligt regler, hvorfor jeg og ham sandsynligvis sagtens kan fremstøve oplevelser som vi begge kender, regner jeg med.

Jo jeg siger ja til næste date. Håb for det bedste