Her på vores ride efterskole bør du finde efterskole svømning, der opfylder samtlige af dine forestillinger

Gymnasie, tømrer, matematik, dansk – det betegnes som vanskeligt som ung at vide, hvad for en vej man bør tage i livet. Et år, hvor de kan udforske passioner såvel som at udvikle selvstandighed, for en del vil 12 måneder på ride efterskole - http://www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=72:ridning&catid=6:indhold – kort sagt blive lige den ting, de mangler. Til alt held findes der en efterskole til ethvert ønske – ligegyldigt om det skal være sport, billedkunst, spiritualitet eller rytmik.

Benytte 12 hele måneder på at dyrke din favoritsportsgren og desuden få en frisk samt oplevelsesrig livsstil med masser af oplevelser, kan du her, dersom denne efterskole svømning har lagt vægt på sportsaktiviteter. En af de optimale aspekter ved en håndbold efterskole - http://www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=165:handbold&catid=6:indhold – vil være, at du her kan skabe kammarater for livet. I det tilfælde at man hver enkelt dag i et år spiser, bor på værelse & dyrker sport i fællesskab med de samme personer, formes her nogle meget stærke bånd, der varer ved for evigt.

Vi tilbyder mange former for sport, & du kan tilmed skifte mellem de varierende idrætsgrene under året. Dersom du eksempelvis ikke kan få nok af golf, har du chancen for at forsøge et skoleår hos en golf efterskole - http://www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=70:golf&catid=6:indhold – , så du får lov til at bruge al din energi på din yndlingssportsgren: hvad mere kunne du bede om? Det bliver et eventyr, du aldrig glemmer, så der findes ingen grund til at vente med at tilmelde dig.